L'ONCE i l'Ajuntament promouen la integració laboral dels discapacitats


  • Comparteix:

La Fundació Social Fundosa ha signat un conveni de col·laboració amb l'Ajuntament per promoure la integració laboral de les persones amb discapacitats. Des de l'inici de la col·laboració amb aquesta societat de la Fundació ONCE, a Sant Cugat s'han creat 13 llocs de treballs per disminuïts.

Fundosa treballa a Catalunya amb més de 9.100 persones discapacitades, i ha aconseguit inserir al mercat laboral a més de 300 treballadors durant l'últim any. El conseller delegat de Fundosa, Fernando Martínez, ha subratllat la importància de sensibilitzar la societat i empresaris:

Fernando Martínez

Els empresaris són els principals implicats en el tema perquè a partir d'ells nosaltres sabrem com dirigir a la gent


Per la seva part, l'alcalde ha subratllat les accions de l'Ajuntament a favor dels discapacitats, com la supressió de barreres arquitectòniques o l'adaptació dels autobusos urbans. Segons Lluís Recoder, al món laboral hi ha unes barreres més importants que s'han d'anar reduint:

Lluís Recoder

La integració social de les persones minusvàlides passa sobretot per la integració laboral


L'acció de Fundosa se centra en tres eixos, orientats a capacitar persones disminuïdes segons les demandes del mercat laboral. La fundació acull aquestes persones i els prepara un itinerari professional. Aquesta acció es complementa amb la sensibilització de l'entorn empresarial.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.