Denuncien el cementiri municipal per buidar una tomba sense permís de la família


  • Comparteix:

Una santcugatenca denuncia que la concessionària del cementiri municipal ha buidat un nínxol de la seva família sense previ avís. Segons la denunciant, un error administratiu va provocar que els rebuts no arribessin a la destinatària i davant l'impagament s'ha procedit a buidar la tomba.

Segons ha explicat Rosario Sánchez a Ràdio Sant Cugat, la família afectada no ha rebut la notificació de l'impagament per un error administratiu dels gestors del cementiri. Segons la llei, aquesta situació s'ha de difondre també a través del Butlletí Oficial de l'Estat (BOE) i el Diari Oficial de la Província.

La família afectada, però, no entén els motius que han portat els gestors del cementiri a buidar una de les seves tombes. Escoltem l'afectada, Rosario Sánchez.

Rosario Sánchez

Si m'han buidat la tomba per impagament i domicili desconegut, com pot ser que em segueixin cobrant l'altre nínxol, que està al mateix nom?


La família ha posat el cas en mans d'un advocat i està valorant presentar denúncia. De la seva banda, el Síndic de Greuges local s'ha interessat per aquest tema. Tot i això, la família creu que l'Ajuntament hi té part de responsabilitat.

Rosario Sánchez

L'Ajuntament va fer una concessió a una empresa privada i ha d'investigar què ha passat i com actua amb les sepultures que s'estan buidant.


Segons ha explicat Rosario Sánchez, la seva família no és l'única afectada per aquesta situació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.