Foment descarta una estació de passatgers al Vallès Occidental


  • Comparteix:

El secretari d'Estat d'Infraestructures, Víctor Morlán, descarta una estació del TGV per a passatgers al Vallès Occidental. En una conferència aquest dilluns a Sabadell, Morlán ha argumentat que aquesta possibilitat ja es va desestimar quan a Espanya governava el PP, a Catalunya CiU, i a Barcelona, el tripartit d'esquerres. L'alcalde ha reclamat en diverses ocasions una estació del TGV per a passatgers al Vallès Occidental per accelerar l'arribada de l'alta velocitat.

Morlán ha subratllat que Foment està complint l'acord a què totes les forces van arribar temps enrere i ha recordat que l'actual trajecte va ser consensuat per diversos partits.

En aquest sentit, el secretari d'Estat també ha remarcat que si es construeixen estacions 'cada dos per tres' és impossible que el TGV arribi als 300 quilòmetres per hora.

Víctor Morlán

Tenir estacions cada dos per tres no està en consonància amb el TGV. No podem anar a 300 quilòmetres per hora amb estacions cada 25 quilòmetres.


En la conferència a Sabadell, alguns assistents ha mostrat la seva preocupació pel fet que els residents Vallès, tercera regió més poblada de l'Estat espanyol, hauran de desplaçar-se a Barcelona per viatjar fins a Madrid o la frontera francesa en alta velocitat.

Per solucionar aquesta situació, Morlán ha assegurat que uns serveis de rodalies en bon funcionament haurien d'apropar amb facilitat tots el residents de l'àrea metropolitana al servei de TGV.

Víctor Morlán

El TGV arribarà a Sants i espero que rodalies funcioni per apropar la ciutadania a l'alta velocitat.


Morlán ha fet aquestes declaracions en el cicle Sabadell Tribuna Oberta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.