Una exposició i un llibre tanquen els actes de celebració del 125è aniversari de 'La Lira'


  • Comparteix:

La 'Societat Coral La Lira' ha culminat la celebració del seu 125è aniversari amb la inauguració d'una exposició i la presentació d'un llibre aquest dimecres al vespre. A través d'objectes i imatges històriques, ambdues iniciatives repassen els 125 anys de vida de l'entitat més antiga de la ciutat.

Els actes de celebració del 125è aniversari de 'La Lira' van començar el passat mes de gener i s'han allargat fins aquest dimecres al vespre. L'edició d'un llibre que porta per nom 'Societat Coral La Lira - 125 aniversari' i la inauguració de l'exposició amb el mateix títol han posat punt i final a un any de celebracions. Entre altres activitats, 'La Lira' ha celebrat l'aniversari fent de pregonera a la festa major d'aquest 2007, reinaugurant el monument a Lluís Millet o organitzant una reunió de la Federació de Cors Clavé, de la qual forma part.

Escoltem el president de 'La Lira', Francesc Ribas, durant la presentació del llibre i l'exposició.

Francesc Ribas

L'esperit del llibre està basat en fer poble i reconèixer el treball de persones que estimen la música i el cant coral.


L'acte de presentació del llibre i inauguració de l'exposició ha estat presidit pel tinent d'alcalde de Cultura, Xavier Escura, i l'alcalde, Lluís Recoder, que ha destacat el caràcter humà de l'entitat.

Lluís Recoder

Aquesta història està feta a base de records personals i arxius personals.


L'Ajuntament ha aportat 12.000 euros per la celebració de tots els actes de la coral centenària, que actualment compta amb una vintena de membres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.