El bisbe de Terrassa posa al dia els objectius de la diòcesi de Terrassa


  • Comparteix:

La missió evangelitzadora és el centre del Pla Pastoral 2007-2010 elaborat per la diòcesi de Terrassa. El bisbe Saiz Meneses ha presentat a Sant Cugat la seva primera Carta Pastoral des que encapçala la diòcesi vallesana. Per al rector de la parròquia de Sant Pere d'Octavià, Blai Blanquer, el document serà una eina important per a la tasca de la parròquia de la ciutat.

El Pla Pastoral 2007-2010 ha estat presentat davant la comunitat religiosa de la diòcesi aquest dijous al Centre Borja de la nostra ciutat, sota el títol 'Com el Pare m'ha enviat a mi, jo us envio a vosaltres'. El document traça les actuacions de l'Església catòlica i fa especial atenció en la missió evangelitzadora. També renova el compromís de la diòcesi amb els més desafavorits, l'esperança amb la joventut i la immigració.

El bisbe de Terrassa, José Ángel Saiz Meneses, explica quins aspectes tracta el nou pla.

José Ángel Saiz Meneses

Tracta sobre el ministeri de la paraula, els sacraments, l'acció caritativa de l'Església i sobre la coordinació diocesana.


El rector de la parròquia de Sant Pere d'Octavià,, Blai Blanquer, creu necessària una actualització de la tasca de l'Església catòlica davant les noves necessitats de la societat. En aquest sentit, Blanquer ha destacat el pla elaborat des del Bisbat com una eina molt útil.

Blai Blanquer

És habitual fer ordenaments del treball per un període concret d'acord amb els canvis de la societat. És una revisió per no caure en la rutina.


El Pla Pastoral 2007-2010 és el primer que realitza la diòcesi de Terrassa, creada el 2004.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.