ASDI més a prop de la nova llar-residència gràcies al 27è sopar benèfic


  • Comparteix:

El 27è sopar benèfic de l'Associació Pro-Disminuïts Psíquics i Físics de Sant Cugat (ASDI) aconsegueix aplegar 325 persones per finançar els projectes de l'entitat. Amb aquests diners, ASDI fa butxaca per la seva gran fita, la construcció de la llar-residència, per la que encara falta un milió d'euros.

Més de 300 persones han assistit aquest dissabte al sopar benèfic que organitza ASDI. Els convidats, que han pagat 55 euros, han degustat un aperitiu i un menú a l'Hotel Campus Bellaterra i alhora han col·laborat a finançar nous projectes de l'associació amb la seva participació a la tómbola.

La presidenta d'ASDI, Enriqueta Guarch, valora la situació actual de l'associació.

Enriqueta Guarh

Continuar amb tot el que estem fent. La gran meta és la llar-residència, però són molts diners. Falta un milió encara.


L'acte ha comptat amb el suport d'altres entitats i empreses de la ciutat i de bona part dels membres del consistori. Entre ells, la tinenta d'alcalde de Serveis a la Ciutadania, Carmela Fortuny, que ha reiterat el suport de l'Ajuntament a l'associació.

Carmela Fortuny

Aquest projecte s'ha de tirar endavant i l'Ajuntament estarà al seu cantó. Anirem amb l'alcalde a visitar a la consellera.


Durant l'any, l'associació organitza diverses activitats per persones amb discapacitat i també disposa d'un centre ocupacional i un servei de fisioteràpia.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.