Els municipis catalans donen suport a la candidatura santcugatenca per l'IET


  • Comparteix:

Localret expressa el seu total suport a la candidatura de Sant Cugat per acollir l'Institut Europeu de la tecnologia (IET). Aquest consorci local per al desenvolupament de les xarxes de telecomunicacions i de les noves tecnologies ha aprovat aquest dissabte una resolució per afegir-se al suport a la candidatura de la nostra ciutat.

En aquests moments Localret aplega més de 800 ajuntaments del tot el territori català, que agrupen més del 99% de la població de Catalunya. Ara, aquesta xarxa de municipis dóna el seu suport a la candidatura de Sant Cugat a l'Institut Europeu de Tecnologia.

El regidor de Serveis Interns, Comunicació i Innovació, Jordi Puigneró, s'ha mostrat satisfet pel suport, tot i que demana que el govern central també faci un pas més endavant.

Jordi Puigneró

El president Zapatero es va pronunciar, però formalment no hi hagut suport. Esperem que això no sigui un impediment.


La candidatura de la nostra ciutat compta ja amb el suport de la Generalitat, del món empresarial, de les institucions santcugatenques i dels municipis de l'eix de la B-30, Rubí i Cerdanyola.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.