ERC denuncia l'ús del passeig dels Plàtans com a aparcament per a cerimònies religioses


  • Comparteix:

ERC ha demanat explicacions a l'equip de govern sobre la propietat i ús del passeig del Plàtans en el ple municipal d'aquest dilluns. Es tracta d'una propietat municipal que els caps de setmana s'utilitza com a aparcament per a les cerimònies religioses del Monestir, fet que ha provocat queixes dels veïns. L'equip de govern assegura que ja s'estan prenent mesures al respecte.

El passeig dels Plàtans, situat al recinte del Monestir, és utilitzat els caps de setmana com a aparcament, fet que denuncien els veïns i que ERC ha fet arribar a l'equip de govern. Els vehicles de la funerària, dels nuvis o de persones amb mobilitat reduïda són els únics autoritzats a accedir i aparcar en aquest espai.

El regidor d'ERC, Toni Ramon, ha preguntat a l'equip de govern sobre l'ús i propietat d'aquest espai.

Toni Ramon

El passeig dels Plàtans s'utilitza com a aparcament. És propietat de l'Ajuntament? S'hi pot circular i aparcar? Quines mesures es pensen prendre?


El regidor de Relacions Institucionals i Seguretat Ciutadana, Xavier Martorell, respon que ja s'estan adoptant mesures per evitar aquesta situació.

Xavier Martorell

És propietat municipal. És cert que hi ha dies que hi ha saturació de vehicles. L'aparcament només és permés en alguns casos. La Policia Local ja té instruccions per actuar.


De la seva part el rector de la parròquia, Blai Blanquer, creu que primer de tot cal 'dignificar' el passeig.

Blai Blanquer

El passeig té un accés pels cotxes que hi poden entrar, que no són molts. Aquest passeig s'hauria de dignificar, els arbres estan mig morts i quan plou s'omple de bassals.


El passeig del Plàtans és un espai públic en què està prohibit aparcar-hi, excepte en casos autoritzats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.