La Generalitat destina gairebé quatre milions a la segona fase de l'onzè CEIP


  • Comparteix:

Terrenys que acolliran l'onzè CEIP

Terrenys que acolliran l'onzè CEIP

El govern ha aprovat destinar gairebé quatre milions d'euros en la segona fase de construcció de l'onzè CEIP de la ciutat. Els treballs contemplen la construcció de dues noves línies de primària al centre.

La previsió és que a la primavera entri en funcionament l'onzè CEIP, que estarà ubicat prop de l'Escola d'Arquitectura. El trasllat dels alumnes adscrits al centre i que ara es troben en altres escoles es farà de manera consensuada entre l'escola i els pares.

La delegada territorial d'educació al Vallès Occidental, Anna Riuró, explicava a principis de curs que el trasllat es farà de manera que afecti el mínim possible els alumnes.

Anna Riuró

L'equip directiu decidirà què és més convenient per alumnes i pares. Si és el moment de canviar de centre o més val continuar al mateix per no afectar la tasca docent.


La Generalitat també invertirà prop de 150.000 euros per ampliar el menjador i la reforma de la rampa de connexió de l'IES Arnau Cadell.

Les inversions a Sant Cugat s'engloben en els gairebé 100 milions d'euros aprovats aquest dimarts per la Generalitat per construir o ampliar 25 centres educatius.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.