Desapareix l'edició en paper del 'Més Sant Cugat'


  • Comparteix:

L'edició en paper del periòdic 'Més Sant Cugat' desapareix i es transforma, a partir de l'1 de desembre, en una edició digital. L'empresa editora assegura que el nou producte serà més modern i s'actualitzarà cada dia. La reconversió de la publicació ha comportat l'acomiadament del periodista responsable de l'edició santcugatenca.

Després de dos anys de trajectòria, l'edició en paper del 'Més Sant Cugat' desapareixerà del mapa mediàtic de la nostra ciutat. L'empresa editora, TLB Group, ha anunciat que a partir de desembre la publicació estarà disponible en versió digital, a l'adreça www.messantcugat.cat. Tot i així, l'empresa ha acomiadat el periodista que fins ara s'encarregava de l'edició en paper, que en els últims mesos tenia una periodicitat setmanal.

El director gerent de TLB Grup, Andreu Castelló, explica la reconversió.

Andreu Castelló

El projecte passa a ser digital amb actualització diària. No desapareix, sinó que canvia de format.


A banda de l'edició de Sant Cugat, el grup ha decidit digitalitzar els diaris de Sabadell, l'Hospitalet de Llobregat i Cornellà.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.