Sant Cugat se suma als actes del Dia Mundial de Lluita contra la Sida


  • Comparteix:

Sant Cugat organitza aquesta setmana diverses activitats per celebrar el Dia Mundial de Lluita contra la Sida, que té lloc aquest dissabte. Tallers als centres educatius i taules informatives són les principals propostes per a la jornada. Ràdio Sant Cugat se suma a la iniciativa amb una programació especial aquest divendres.

L'escola Thau i els IES Arnau Cadell i Angeleta Ferrer duran a terme aquests dies el taller teatral 'Que sí, vida!'. Paral·lelament, l'escola Avenç, l'escola municipal d'Arts Plàstiques, el programa de garantia social i l'IES Joaquima Pla i Farreras participaran en tallers de prevenció de la malaltia.

La tinenta d'alcalde de Serveis a la Ciutadania, Carmela Fortuny, fa una valoració dels tallers fets a les escoles.

Carmela Fortuny

La valoració és molt positiva perquè en els tallers realitzats, que són gairabé la majoria, han participat més de 600 nens.


El magazín 'Sant Cugat a fons' d'aquesta emissora adaptarà els continguts d'aquest divendres amb motiu de la jornada. El programa té lloc de les deu del matí a la una del migdia i està presentat per Sílvia González.

Sílvia González

El 'Sant Cugat a fons' tractarà de manera transversal el VIH amb opinions d'experts, de la gent del carrer i diverses eines per encarar el dia contra la sida.


Els quatre IES, les escoles Avenç i Thau, i dependències com l'Ajuntament, la Casa Mònaco i l'Ateneu, entre d'altres, acolliran aquest divendres diverses taules informatives sobre la sida.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.