Sant Cugat se suma als actes del Dia Mundial de Lluita contra la Sida

Societat

Publicat el 29/nov/07 per Josep Gimeno

Sant Cugat organitza aquesta setmana diverses activitats per celebrar el Dia Mundial de Lluita contra la Sida, que té lloc aquest dissabte. Tallers als centres educatius i taules informatives són les principals propostes per a la jornada. Ràdio Sant Cugat se suma a la iniciativa amb una programació especial aquest divendres.

L'escola Thau i els IES Arnau Cadell i Angeleta Ferrer duran a terme aquests dies el taller teatral 'Que sí, vida!'. Paral·lelament, l'escola Avenç, l'escola municipal d'Arts Plàstiques, el programa de garantia social i l'IES Joaquima Pla i Farreras participaran en tallers de prevenció de la malaltia.

La tinenta d'alcalde de Serveis a la Ciutadania, Carmela Fortuny, fa una valoració dels tallers fets a les escoles.

Carmela Fortuny

La valoració és molt positiva perquè en els tallers realitzats, que són gairabé la majoria, han participat més de 600 nens.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



El magazín 'Sant Cugat a fons' d'aquesta emissora adaptarà els continguts d'aquest divendres amb motiu de la jornada. El programa té lloc de les deu del matí a la una del migdia i està presentat per Sílvia González.

Sílvia González

El 'Sant Cugat a fons' tractarà de manera transversal el VIH amb opinions d'experts, de la gent del carrer i diverses eines per encarar el dia contra la sida.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Els quatre IES, les escoles Avenç i Thau, i dependències com l'Ajuntament, la Casa Mònaco i l'Ateneu, entre d'altres, acolliran aquest divendres diverses taules informatives sobre la sida.