Una seixantena de camions aparquen als carrers residencials de la ciutat

Societat

Publicat el 28/nov/07 per Marc Sala

La meitat dels camions que estacionen habitualment a Sant Cugat, una seixantena, ho fan en carrers residencials, segons un estudi de la Cambra de Terrassa. El mateix informe proposa adaptar espais per aquesta funció. En aquest sentit el polígon de Can Sant Joan solucionaria part del problema tant a Sant Cugat com a Rubí. Aquest informe ha estat presentat als consistoris implicats i a la Generalitat.

L'estudi 'Aparcament de camions i altres vehicles de transport de mercaderies', de la Cambra de Comerç de Terrassa, posa de manifest la necessitat d'espais d'estacionament per vehicles de gran tonatge a les ciutats de Terrassa, Rubí i Sant Cugat. A la nostra ciutat, tot i que la situació no és tan greu, cada cap de setmana prop d'una setantena de vehicles de mercaderies estacionen als carrers de Sant Cugat.

El president de la Comissió d'Infraestructures de la Cambra, Josep Daví, defensa un aparcament que doni servei a Sant Cugat, Rubí i Castellbisbal.

Josep Daví

Rubí, Sant Cugat i Castellbisbal podrien compartir un aparcament. Queda per fer un estudi a Castellbisbal però creiem que amb un aparcament seria suficient.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



El polígon de Can Sant Joan i Can Calopa són els emplaçaments que podrien acollir una zona d'estacionament de camions pels tres municipis.