Sant Cugat intensificarà la cooperació amb Equador i Bolivia


  • Comparteix:

Els immigrants que arriben a la ciutat provenen majoritàriament d'Equador i Bolívia i, per això, l'Ajuntament vol millorar la cooperació amb aquest països. Sant Cugat coopera amb diversos projectes al Mediterrani i Sud-amèrica als quals destina l'1% del seu pressupost.

Sant Cugat vol aprofitar l'arribada de ciutadans d'Equador i Bolívia, els més nombrosos, per millorar l'eficàcia en matèria de cooperació. El consistori buscarà la col·laboració d'entitats d'aquestes comunitats per conèixer de primera mà les necessitats d'aquests països.

Ho ha explicat la regidora de Cooperació, Immigració i Igualtat, Susanna Pellicer, al magazín 'Sant Cugat a fons'.

Susanna Pellicer

Hem de tendir a fer treballs amb comunitats amb presència a la ciutat, com Equador i Bolivia, perquè segur que hi ha gent i entitats disposades a ajudar.


En els darrers mesos, els bolivians residents a Sant Cugat han augmentat i juntament amb la comunitat equatoriana són els nouvinguts més nombrosos.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.