Cinc precandidatures ja opten als Premis Ciutat de Sant Cugat 2007


  • Comparteix:

Entrega de premis de l'edició passada

Entrega de premis de l'edició passada

La companyia de dansa Nats Nus, el director del diari 'Avui', la directora teatral Gloria Rognoni, els presidents del comitè d'agermanament amb Alba i el membre de l'Institut Oncològic de Catalunya, Xavier Bosch, són els cinc primer precandidats als Premis Ciutat de Sant Cugat 2007. A principis del mes vinent, començarà el procés participatiu ciutadà de presentació de propostes i de suport a les candidatures. La cerimònia tindrà lloc el 24 de febrer al Teatre-Auditori.

Nats Nus Dansa, companyia resident al Teatre-Auditori, ha obtingut la precandidatura pels seus vint anys de vida i per haver estrenat al Teatre Nacional de Catalunya (TNC ) l’espectacle Mies.

El membre de l'Institut Oncològic de Catalunya, Xavier Bosch, ha rebut la precandidatura per la seva tasca en la implantació de la vacuna contra el virus del papil·loma humà per lluitar contra el càncer de coll d’úter.

Un altre Xavier Bosch, en aquest cas el director del diari 'Avui', és precandidat per haver dirigit el programa 'El Món' a Rac 1 i haver assolit la direcció d’un diari d’abast nacional.

Joan Casajuana i Luciana Calda, presidents dels comitès d’agermanament de Sant Cugat i d’Alba, són precandidats per haver impulsat i culminat la unió entre les dues ciutats.

La directora teatral, Glòria Rognoni, és precandidata per la seva tasca al capdavant de la companyia de Teatre del Grup Social Femarec i per la lluita contra les barreres físiques.

En declaracions a Ràdio Sant Cugat, el regidor de Comunicació, Jordi Puigneró, explica per què es fan aquestes precandidatures.

Jordi Puigneró

Per voluntat popular hi hauria moltes candidatures, persones o entitats que no es proposarien, però que han fet una tasca molt important per a la ciutat.


Els precandidats no seran candidats en ferm fins que la Comissió de Propostes no elevi al jurat els noms de les persones i entitats que opten definitivament als premis.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.