Cugat.cat, primer grup de comunicació local associat a la UOC


  • Comparteix:

La productora Cugat.cat, en la qual s'engloba Ràdio Sant Cugat, s'ha convertit en el primer grup de comunicació local associat a la Universitat Oberta Catalunya (UOC). Les dues entitats han signat aquest dijous un conveni de col·laboració per potenciar aquest grup comunicatiu local.

La rectora Imma Tubella ha destacat la satisfacció que representa per a la universitat aquest conveni que permet 'ajudar a la transformació' de Cugat.cat. Tubella ha destacat que la productora local té 'una visió de la comunicació que pocs mitjans tenen'.

Imma Tubella

Que algú pensi que s'ha de transformar en un grup multmèdia és una satisfacció. A vegades, això es queda en teoria, però Cugat.cat és la pràctica.


L'alcalde, Lluís Recoder, ha destacat que l'acord contribueix al procés de transformació d'un 'mitjà de comunicació de referència' a Sant Cugat. Recoder també ha remarcat que l’OAMCIC es podrà beneficiar a partir d'ara d'una 'universitat de prestigi' com la UOC.

Lluís Recoder

Som el primer Ajuntament que signa un conveni amb la UOC.


La signatura del conveni ha tingut lloc a la seu de la UOC, a Barcelona. La Corporació Catalana de Ràdio i Televisió (CCRTV) i la productora Lavinia són els altres grups comunicatius associats a la UOC.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.