La FANOC premia l'Ajuntament de Sant Cugat pel seu compromís amb les famílies


  • Comparteix:

Sant Cugat és la ciutat que més ajuda les famílies, segons l'Associació de Famílies Nombroses de Catalunya. Així ho ha demostrat concedint a l'Ajuntament el Premi a la Institució més destacada pel seu ferm compromís amb les famílies. L'alcalde, Lluís Recoder, ha recollit el premi en un acte celebrat al parc d'atraccions Port Aventura.

La FANOC ha celebrat aquest diumenge el seu tercer Congrés de Famílies Nombroses, i per aportar-li un toc festiu ha escollit l'emplaçament de Port Aventura, que ha fet gaudir els petits i els no tan petits. Durant l'acte pròpiament dit, l'associació ha concedit diversos premis a personalitats i institucions que tenen un paper destacat en el camp de la família.

El Premi a la Institució més destacada ha recaigut en l'Ajuntament de Sant Cugat. La FANOC ha valorat els ajuts que el consistori concedeix a les famílies, com ha explicat la seva presidenta, Regina Molins.

Regina Molins

Sant Cugat em sembla que és el segon municipi d'Espanya on es concentren més famílies nombroses. Fan molts descomptes a les famílies, que és el que més es valora.


L'alcalde ha recollit el premi de mans de la presidenta de la Federació Espanyola de Famílies Nombroses, Eva Holgado. Lluís Recoder ha destacat els descomptes que l'Ajuntament fa en els impostos que han de pagar les famílies, i ha dit que ajudar les famílies no és ni 'conservador' ni 'retrògrad'.

Escoltem l'alcalde.

Lluís Recoder

Al nostre país encara existeix aquesta idea que fer polítiques és una cosa conservadora i retrògrada. En canvi a Europa els governs de tots els signes polítics fan polítiques molt valentes.


L'acte ha comptat amb la presència de diversos representants de l'Ajuntament de Sant Cugat i també d'alguns polítics d'àmbit nacional, com els dirigents populars Daniel Sirera i Alberto Fernández Díaz.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.