Joventuts Musicals critica que el projecte de la sala de concerts no respon a les necessitats ciutadanes


  • Comparteix:

Joventuts Musicals denuncia un cop més el poc suport del consistori a la música que es fa a Sant Cugat. L'associació musical, que reclama més planificació per tirar endavant el projecte de la sala de concerts, també creu necessària la creació d'espais d'assaig pels grups de la ciutat.

El projecte de la futura sala de concerts de Sant Cugat continua encallat després que el concurs d'adjudicació quedés desert. Aquest fet es valora desde la Joventuts Musicals com una mostra de poca planificació d'un projecte, que no respon a les necessitats reals dels músics de la ciutat.

El president de l'entitat musical, Martí Marin, creu que és necessària una major planificació.

Martí Marin

La sala de concerts no són sols quatre parets. Hi ha d'haver-hi un projecte, saber què es necessita. Aquest és l'error del primer projecte.


Els bucs d'assaig és una de les repetides reclamacions del músics de la ciutat. Així ho ha dit Martí Marín.

Martí Marin

Calen bucs d0'assaig. Els poc que hi han els hem fet nosaltres sense cap suport i ajut. Portem temps demanant algun tipus de recolzament


Aquest dissabte Joventuts Musicals ha fet entrega dels premis 'Tria la teva música' i 'Primera maqueta' que tenen com a objectiu incentivar els nous grups de la ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.