La dansa serà protagonista en l'entrega dels Premis Ciutat de Sant Cugat 2007


  • Comparteix:

Les companyies de dansa Esbart, Laura Esteve i l'Escola de Dansa Sant Cugat seran les encarregades de posar la nota artística a la gala d'entrega dels Premis Ciutat de Sant Cugat 2007, que tindrà lloc el proper 24 de febrer al Teatre-Auditori. Les urnes per la presentació i votació de candidats pels guardons ja estan obertes fins al 8 de febrer.

L'any passat l'Orquestra Simfònica Sant Cugat i les narracions de Jordi Bosch i Joan Berlanga van ser els encarregats d'acompanyar l'entrega del premi al santcugatenc de l'any. En aquesta 14a edició, la dansa serà la protagonista de l'entrega de premis de la mà de tres companyies de la ciutat.

Escoltem el director del Teatre-Auditori, Pep Tugues.

Pep Tugues

Hem proposat a l'Esbart, a la companyia Laura Esteve i a l'Escola de Dansa Sant Cugat que posin la part artística als premis, tot i que no hem concretat com.


Tots aquells que vulguin presentar propostes o votar per la 14a edició de l'entrega de Premis Ciutat de Sant Cugat 2007 ja ho poden fer a través de la web de l'Ajuntament o a diverses urnes situades a diferents llocs de la ciutat com Ràdio Sant Cugat. Per tal de presentar una candidatura es necessita un aval de 20 firmes juntament amb les raons per les quals es presenta la candidatura. La Comissió de Propostes ja ha elaborat una primera selecció de cinc candidatures i ara és el torn dels santcugatencs i de les entitats que vulguin prendre la iniciativa.

El regidor de Serveis Interns, Innovació i Comunicació, Jordi Puigneró, explica l'objectiu dels guardons.

Jordi Puigneró

Premiar l'esforç de totes les persones i entitats que durant l'any realitzen tasques per la seva entitat o pel seu club. Són de la gent de Sant Cugat i per a gent de Sant Cugat.


La companyia de dansa Nats Nus, el director del diari 'Avui', la directora teatral Gloria Rognoni, els presidents del comitè d'agermanament amb Alba i el membre de l'Institut Oncològic de Catalunya, Xavier Bosch, són els cinc primers precandidats als Premis Ciutat de Sant Cugat 2007. Els precandidats no seran candidats en ferm fins que la Comissió de Propostes no elevi al jurat els noms de les persones i entitats que opten definitivament als premis.

L'aportació econòmica del patrocinador dels premis, Opel Autocugat, s'ha elevat enguany 3.000 euros fins arribar als 23.000 euros.

Els Premis Ciutat de Sant Cugat són originaris de Ràdio Sant Cugat, amb el santcugatenc de l'any, i fa 13 anys l'Ajuntament va decidir institucionalitzar-los. Com a novetat, Cugat.cat, la productora on s'engloba l'emissora local, col·laborarà donant el suport audiovisual a la gala que tindrà lloc al Teatre-Auditori. Ràdio Sant Cugat farà un seguiment dels precandidats i els entrevistarà dies abans de l'entrega dels guardons.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.