La Floresta participa a la Marató de TV3 amb un sopar


  • Comparteix:

La Comissió de Festes de la Floresta prepara un sopar solidari per recollir fons per la Marató de TV3 d'enguany. Aquesta iniciativa substituirà el tradicional quinto de Nadal del districte per que els veïns puguin participar d'una activitat diferent i evitar coincidir amb el quinto de Sant Cugat.

Tots aquells qui ho vulguin tenen una cita el proper dissabte 15 de desembre a les deu de la nit al Centre Social i Sanitari de la Floresta que acollirà el primer sopar solidari per la Marató de TV3. Durant la nit, els assistents podran gaudir d'una rifa que també servirà per recollir fons.

Amb aquest sopar es substitueix el tradicional quinto de Nadal. Un dels membres de la Comissió de Festes, Xavier Sans, explica els motius del canvi.

Xavier Sans

És per donar una mica de canvi, no serà el quinto però esperem més o menys la mateixa gent i així no farem sempre el mateix.


D'aquesta manera els veïns continuen participant a la iniciativa, que enguany gira entorn les malalties cardiovasculars. El preu del sopar és de 10 euros i els tiquets es podran aconseguir cada tarda fins el dia 13 de desembre a la Papereria Esteban i al Centre Cívic de la Floresta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.