L'Escola Agora obrirà un centre educatiu a Mallorca el curs vinent


  • Comparteix:

Nou Àgora Centre d'Estudis, empresa propietària del Centre d'Estudis Àgora de la nostra ciutat, té previst obrir l'any vinent un centre educatiu a Portals Nous, a Mallorca. El nou centre ocuparà 14.000 metres quadrats i tindrà capacitat per a un total de 1.700 alumnes.

Les obres del nou centre van començar a l'estiu i es troben en un estat molt avançat. El projecte del nou centre el desenvolupa l'estudi madrileny d'arquitectura Menéndez-Moran, Cuevas y Associados. El centre mallorquí tindrà el mateix projecte educatiu del centre de Sant Cugat, fonamentat en l'educació mixta, pluralista i trilingüe i, com a la nostra ciutat, el centre no serà de cap confessió religiosa.

L'estructura del nou centre educatiu estarà distribuïda en dos edificis on s'impartiran les classes i un conjunt arquitectònic de caràcter esportiu i cultural. Les instal·lacions educatives comptaran amb 48 aules d'estudi, menjadors, laboratoris, tallers i aules específiques de música i informàtica.

En l'actualitat, Nou Àgora Centre d'Estudis té, a banda de l'escola de Sant Cugat, centres educatius a Castelló i Terrassa, i també preveu obrir centres a Barcelona i Madrid.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.