La Federació de Comerciants organitza el trenet de Nadal i una cantada de nadales


  • Comparteix:

La Federació d'Associacions de Comerciants organitza la campanya de Nadal, amb l'objectiu de promocionar el comerç local. Una cantada de nadales, una xocolatada i el tradicional trenet són les propostes d'enguany.

Els comerços decoraran els carrers de la ciutat, a banda del tradicional enllumenat de Nadal que s'instal·la sempre en aquestes dates. A més, la zona de l'eix comercial i la plaça d'Octavià acolliran la cantada de nadales el 21 de desembre.

Ho ha explicat el president de la Federació d'Associacions de Comerciants, Josep Lluís Galvany.

Josep Lluís Galvany

350 nanos de tots els col·legis de Sant Cugat es trobaran a la plaça del Monestir i faran una cantada conjunta, i després hi haurà una xocolatada.


El tradicional trenet de Nadal recorrerà la ciutat entre el 22 de desembre i el 4 de gener. La novetat d'enguany és que per primer cop hi haurà dos recorreguts i dos punts on agafar el trenet.

Escoltem Galvany.

Josep Lluís Galvany

L'any passat el recorregut començava i acabava a la plaça del Monestir. Enguany fem una parada intermitja a la plaça de Lluís Millet. Farem dos recorreguts.


La il·luminació de Nadal s'encendrà aquest dijous a les sis de la tarda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.