L'equip de govern proposa a la Generalitat una parada de la línia de l'Avinguda Tibidabo a Torre Blanca


  • Comparteix:

L'equip de govern proposa a la Generalitat la prolongació de la línia d'Avinguda Tibidabo de Ferrocarrils de la Generalitat (FGC) amb una estació a tocar del Casal de Joves TorreBlanca. L'Ajuntament considera que aquesta actuació milloraria la connectivitat entre el Vallès i Barcelona, i frenaria els possibles problemes de mobilitat que pot generar Esade. El consistori ja ha presentat aquest avantprojecte al director general d'Infraestructures de la Generalitat.

La tinenta d'alcalde de Territori, Mercè Conesa, ha destacat que és imprescindible millorar les connexions de Sant Cugat amb Barcelona, però sobretot amb Cerdanyola i el futur Centre Direccional. Són declaracions al magazín 'Sant Cugat a fons'.

Mercè Conesa

Crec que és un tema clau perquè ens pot permetre una bona comunicació amb Barcelona i amb Cerdanyola.


L'Ajuntament vol pressionar la Generalitat perquè tiri endavant el projecte i es pugui disposar d'una estació a la nostra ciutat. En concret, han presentat un avantprojecte que proposa, entre altres coses, una parada a prop del Casal de Joves TorreBlanca per superar els possibles problemes de mobilitat que podria suposar l'arribada d'Esade.

Escoltem Mercè Conesa.

Mercè Conesa

Hem encaregat un avantprojecte que hem presentat a la Generalitat perquè no s'ho pensi i prioritzi aquesta línia.


Aquesta proposta del consistori entra en contraposició al projecte del Túnel d'Horta ferroviari que defensa el departament de Política Territorial de la Generalitat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.