Els comerciants no veuen amb bons ulls el retard en l'encesa dels llums de Nadal


  • Comparteix:

La iniciativa de l'Ajuntament de retardar una setmana l'encesa dels llums nadalenques per reduir l'emissió de CO2 a l'atmosfera no és ben acollida pels comerciants de la ciutat. Els botiguers consideren que no encendre els llums fins al proper dijous pot perjudicar el principi de la campanya nadalenca.

Els comerciants accepten la iniciativa del consistori però consideren que és molt important que els carrers de la ciutat estiguin engalanats i il·luminats per transmetre l'esperit nadalenc als ciutadans. Els botiguers argumenten també que dels quatre dies festius que els comerços romandran oberts durant la campanya de Nadal dos no gaudiran de la tradicional il·luminació nadalenca.

Escoltem la tècnica de la Federació de Comerciants de Sant Cugat, Isabel Montoyo.

Isabel Montoyo

Els comerciants accepten la iniciativa tot i que els hauria agradat que les llums s'haguessin encès pel pont de la Puríssima


Els comerciants han notat el retard en les compres de Nadal, però no tots l'atribueixen al fet que les llums no estiguin enceses.

Comerciants

S'han retarat però sempre ens quedarà el dubte que sigui per les llums.


Per contra, la majoria de compradors valoren molt positivament la iniciativa.

Compradors

Està bé, és solidari i no ens ve d'uns dies. / Més aviat no els haurien d'encendre.


La iniciativa de l'Ajuntament estima que enguany, gràcies al retard de l'encesa dels llums de Nadal, el consum elèctric dels ornaments es reduirà gairebé un 25%. Pel que fa a les emissions de diòxid de carboni, es deixaran d'emetre a l'atmosfera 3'9 tones de CO2.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.