Els Reis arribaran volant a Sant Cugat


  • Comparteix:

Els Reis Mags d'Orient arribaran, com ja és tradicional, amb helicòpter per tal de recórrer els carrers de la ciutat. Una comitiva amb una dotzena de carrosses s'acostarà a la Plaça d'Octavià per fer l'adoració del nen Jesús i seguirà el camí cap a la Plaça de Barcelona on recolliran les darreres cartes dels nens i nenes santcugatencs.

Com ja és tradició, els Amics dels Veterans i la Regalèssia ja estan preparant la cavalcada de Ses Majestats els Reis d'Orient el proper 5 de gener pels carrers de la ciutat. Enguany els Mags tornaran a arribar en helicòpter per recollir les últimes peticions dels petits.

Des de l'organització, Josep Garrell ha fet un repàs del recorregut d'enguany.

Josep Garrell

Els reis arribaran amb Helicòpter a l'Auditori animerm cap a la plaça d'Octavià i després a la plaça de Barcelona.


D'altra banda, ja han posat en marxa la vuitena edició del concurs de carrosses que acompanyaran la comitiva. Els participants al concurs s'hauran d'inscriure abans del 28 de desembre a l'Ateneu i els resultats es donaran a conèixer quan finalitzi la cavalcada. Les carrosses optaran a un primer premi de 500 euros, un segon de 300 i un tercer de 100 euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.