Els Reis Mags d'Orient repartiran més de 300 quilos de caramels a Valldoreix


  • Comparteix:

Una actuació de jazz i tallers per a nens ompliran l'espera de Ses Majestats dels Reis d'Orient a Valldoreix. Enguany es repartiran entre els valldoreixencs més de 300 quilos de caramels. L'arribada dels Reis serà a les sis de la tarda a la plaça Mas Roig.

Al punt de les sis de la tarda Ses Majestats seran rebuts per centenars de nens a la plaça de Mas Roig. Des d'aquest punt del territori i al llarg de dues hores recorreran els carrers de Valldoreix fins arribar a la plaça de Maria Sabater.

Els més menuts podran esperar als Reis Mags d'Orient a la plaça Maria Sabater participant als tallers organitzats per l'EMD. La vocal de Serveis Personals de l'EMD, Susanna Herrada explica aquestes novetats. Són declaracions al magazín 'Sant Cugat a Fons'.

Susanna Herrada

Enguany com ha novetats tenim el jazz i els tallers per fer l'espera més amena.


Un total de 13 carrosses participen a la cavalcada valldoreixenca. Herrada també ha explicat que un any més els premis del concurs de carrosses, es coneixeran la nit de Reis, però s'entregaran per carnestoltes.

Les carrosses recorreran alguns carrers com l'avinguda Mossèn Jacint Verdaguer, el passeig de l'Oreneta, la plaça dels Ocells, l'avinguda Ramon Alcalde Escayola i la plaça Can Cadena, entre d'altres.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.