El Premi Sostenible ETSAV 2007 guardona quatre projectes


  • Comparteix:

Un parc d'energies renovables que connecta Mataró i Argentona, un centre de mobilitat alternativa, un museu bioclimàtic i una casa solar sostenible a la Xina són els quatre projectes guanyadors del Premi Sostenible ETSAV 2007. Els premis s'han lliurat aquesta setmana a la seu de l'Escola Tècnica Superior d'Arquitectura del Vallès (ETSAV) ubicada a la nostra ciutat.

Els projectes premiats en aquesta cinquena convocatòria estan realitzats per estudiants de l'ETSAV de la UPC. L'objectiu dels guardons és impulsar que els estudiants d'arquitectura desenvolupin projectes que aportin solucions tecnològiques i materials innovadors en l'àmbit de l'arquitectura sostenible.

El premi està convocat pel Centre d'Investigació Solar (CISol) de l'ETSAV i compta amb el suport del Centre per a la Sostenibilitat (CITIES) de la UPC. El jurat dels premis està format per professorat de l'ETSAV i de diferents departaments de la UPC.

Cadascun dels guardonats ha rebut un premi en metàl·lic de 250 euros. A partir de la propera edició el Premi Sostenible ETSAV s'obre a la participació d'estudiants d'arquitectura de tot Catalunya.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.