La Fira de Reis canvia d'ubicació i es trasllada a la plaça del Rei


  • Comparteix:

La remodelada plaça del Rei allotjarà la tradicional Fira de Reis, del 2 al 5 de gener, que enguany comptarà amb una vuitantena de parades. La fira mostrarà l'artesania feta a la ciutat i el treball de cinc artesans convidats. La mostra també proposa tallers d'artesania per a tots aquells que hi vulguin participar.

La Fira de Reis estrena enguany ubicació i es trasllada de la plaça d'Octavià a la del Rei. D'aquesta manera, s'evitarà la coincidència del mercadet dels dijous i la mostra d'artesania.

El tinent d'alcalde de Presidència, Joan Recasens, explica els motius del canvi d'ubicació. Són declaracions al magazín 'Sant Cugat a fons'.

Joan Recasens

A la plaça del Rei li volem donar vida. A la gent li costarà poc continuar caminant des del carrer Santiago Rusiñol fins a la plaça del Rei.


A la fira es mostraran treballs en plata, roba, fusta i vidre realitzats per artesans santcugatencs i també les creacions dels artesans convidats. El portaveu de l'Associació d'Artesans de Sant Cugat, Enric Herrera, ha explicat al magazín 'Sant Cugat a fons' que estan en converses amb l'Ajuntament per ampliar l'oferta de la fira.

Enric Herrera

Tots els socis de l'Associació estem representats a la Fira. Ara, estem parlant amb l'Ajuntament per oferir més activitats a part de la venda de productes.


La Fira de Reis s'allargarà del 2 al 5 de gener i comptarà amb una vuitantena de parades.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.