L'alcalde demana a la ciutadania extremar l'estalvi d'aigua per la sequera


  • Comparteix:

L’alcalde demana a la ciutadania que extremi l'estalvi d'aigua a causa de la situació de sequera. En un ban signat aquest dijous, Recoder insta els santcugatencs a revisar les instal·lacions d'aigua de les llars i a adoptar totes les mesures d'estalvi possibles, especialment a les piscines i el reg de jardins.

L'alcalde destaca en el text que 'la Generalitat de Catalunya va incloure Sant Cugat en la llista de municipis que es troben dins del nivell 1 d'excepcionalitat pel que fa a la manca de recursos hídrics'. Aquesta decisió no implica restriccions en l'abastament d'aigua per a l'ús domèstic, però sí que ha obligat l'Ajuntament a adoptar mesures d'estalvi en l'ús públic d'aigua.

Al ban, l'alcalde recorda que l'Ajuntament ofereix tota mena d'informació sobre hàbits d'estalvi com, per exemple, tancar l'aixeta mentre ens ensabonem, i instal·lar airejadors a les sortides de les aixetes.

Recoder subratlla que, 'atès que la solució d'aquest problema no arribarà fins que hi hagi un període continuat de pluges, la col·laboració de tothom és essencial per evitar mesures restrictives'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.