La meitat de videoclubs de la ciutat han tancat les seves portes els últims dos anys


  • Comparteix:

La descàrrega de pel·lícules per Internet, el top manta i les plataformes digitals són alguns els motius que han fet tancar el 50% dels videoclubs de la ciutat en dos anys. El president de la Federació de Comerciants, Josep Lluís Galvany, ha destacat que falta més control des dels òrgans polítics.

Dels 12 establiments de la ciutat dedicats al lloguer de pel·lícules, en els darrers dos anys se n'han tancat sis. Pel que fa al conjunt del país el 30% de videoclubs han tancat les seves portes.

Les productores que s'encarreguen de la distribució dels films són les principals culpables segons ha explicat el president de la Federació de Comerciants de Sant Cugat, Josep Lluís Galvany. Són declaracions al magazín 'Sant Cugat a Fons'.

Josep Lluís Galvany

El videoclub comprem les pel·lícules per 60 euros i amortitzar el preu és molt difícil.


Actualment a Sant Cugat hi ha sis videoclubs i dues màquines expenedores. Galvany també ha dit que actualment engegar un negoci d'aquestes característiques no és rentable.

Galvany ha denunciat la falta d'implicació per part de la classe política del país.

Josep Lluís Galvany

Hi ha la política que no regula les descàrregues per internet.


El president de la Federació troba una mesura adequada la nova llei de França. En el país veí els usuaris que es descarreguin les pel·lícules per internet se'ls tallarà la connexió a la xarxa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.