El Rotary i l'Orquestra Simfònica s'agermanen per col·laborar amb les entitats


  • Comparteix:

El Rotary Club i l'Orquestra Simfònica de Sant Cugat oferiran concerts benèfics per potenciar les entitats i els projectes del municipi. Amb aquest compromís amb la ciutat s'han agermanat aquest dissabte les dues entitats.

El principal objectiu és donar suport a les entitats de la ciutat que ho necessitin, a través de la recaptació econòmica en diversos concerts benèfics oferits per l'Orquestra Simfònica de Sant Cugat. A canvi, tots els membres del Rotary Club de Sant Cugat s'han fet socis de la formació musical.

El president de Rotary a Sant Cugat, Jesús Ruiz, explica com va néixer aquesta idea.

Jesús Ruiz

L'any 2004 vam fer un concert en benefici de la llar de la parròquia per arreglar el jardí. Vam pensar de fer un altre concert.


Totes dues entitats estan treballant en properes col·laboracions. La presidenta de la Fundació Música Simfònica i de Cambra, Flora Puntos, explica en què consisteix aquesta col·laboració.

Flora Puntos

El Rotary entrarà a formar part com a socis protectors. Estem treballant col·laboracions amb concerts i altres activitats.


Gràcies a l'aportació dels membres del Rotary, l'Orquestra Simfònica ha superat els 500 socis. En els més de 20 anys d'existència del Rotary Club a Sant Cugat han organitzat diverses activitats benèfiques destinades a les entitats de la ciutat, a les que ara intervindrà també la formació musical.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.