Demanen tres anys de presó pel presumpte piròman dels incendis del 2006


  • Comparteix:

La fiscalia demana tres anys i mig de presó i una multa de 5.400 euros per l'acusat de provocar els incendis de poca consideració que el 2006 van cremar una part del terme municipal de Sant Cugat. El presumpte piròman està acusat de ser el responsable de 21 incendis, sis d'ells a la nostra ciutat.

Segons la fiscalia del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC), el presumpte autor de més d'una vintena d'incendis al Vallès Occidental es va dedicar, entre el 6 de juliol i el 24 d'agost de 2006, a extendre incendis en els termes municipals de Bellaterra, Sant Quirze i Sant Cugat.

La seva forma d'actuar consistia en apropar-se a zones forestals, una vegada havia finalitzat la seva jornada laboral, i cremar 'sense escrúpuls' l'espai triat. Després, fugia ràpidament. L'acusat, veí de Sabadell, va ser detingut el 25 d'agost i en el seu vehicle es van trobar restes de terra de les zones cremades, així com les sabates que coincidien amb les petjades trobades als llocs dels fets.

Per tots aquests fets, la fiscalia del TSJC demana tres anys i mig de presó per l'acusat i el pagament d'una multa de 5.400 euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.