Entitats denuncien rebre un tracte desigual de l'Ajuntament


  • Comparteix:

Diverses entitats denuncien en un manifest manca de suport de l'Ajuntament i reclamen una partida pressupostària d'uns 300.000 euros de fons estructural per a l'any vinent. A més, les organitzacions creuen que hi ha desigualtats en el tracte d'algunes entitats, com el Club Muntanyenc Sant Cugat (CMSC), que està pactant amb l'Ajuntament la cessió d'espais de la nova seu per eixugar part del deute generat per la seva construcció.

La Unió Santcugatenca, l'Esbart Sant Cugat i l'Ateneu són algunes de les entitats que es posen com a exemple en el manifest, ja que es troben en situació deficitària en equipaments i en recursos econòmics. Per aquest motiu, diverses entitats consideren que l'Ajuntament hauria d'establir nous criteris per fer front a aquesta situació.

Les entitats recorden que el CMSC cedirà part de les seves instal·lacions a l'Ajuntament. D'aquesta manera, la iniciativa de la Fundació del CMSC ajudarà a afrontar les despeses econòmiques generades per la construcció de la nova seu de l'entitat. Les altres entitats de la ciutat valoren positivament la intervenció del consistori, però creuen que hi ha diferències de tracte.

Escoltem la presidenta de l'Esbart, Imma Bové.

Imma Bové

Vam viure una situació de la venda del local on estàvem i no vam rebre suport. El que no pot ser és que unes entitats sí i les altres no. Unes entitats sempre surten més beneficiades que les altres.


El president de la Federació d'Associacions de Veïns de Sant Cugat, Manel Sánchez, també s'ha pronunciat al respecte.

Manel Sánchez

El treball que està fent l'Ajuntament amb el CMSC ens sembla bé, però s'ha de mirar d'entendre les altres entitats que també han tingut problemes.


La solució passaria, segons les entitats, perquè el consistori estableixi convenis amb les associacions que comportin un pla d'acció global de suport basant-se amb objectius dels seus programes i activitats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.