L'aparcament del CAP de Valldoreix tindrà provisionalment places específiques pels seus usuaris


  • Comparteix:

L'EMD de Valldoreix i l'Ajuntament estan en procés de negociació per solucionar l'ús incorrecte de l'aparcament del CAP de Valldoreix. La proximitat de l'aparcament amb l'estació dels Ferrocarrils de la Generalitat (FGC) fa que moltes persones hi deixin el cotxe per agafar el tren per anar a Barcelona. El consistori ja ha posat en marxa una mesura provisional de cartells per delimitar unes places específiques pel centre mèdic.

Les 120 places de l'aparcament del CAP de Valldoreix són tan a prop de l'estació dels FGC que hi ha santcugatencs que hi deixen el cotxe tot el dia, fent que sovint els usuaris del CAP no puguin aparcar-hi quan han d'anar al metge.

Els terrenys de l'aparcament són de l'EMD, però la titularitat del CAP és de l'Ajuntament. Ambdues administracions estan treballant per buscar una solució i a l'espera d'una reunió el consistori ja ha posat en marxa una mesura provisional. Escoltem la tinenta d'alcalde de Mobilitat, Marta Subirà.

Marta Subirà

Fa uns dies que hem encarregat una senyalització per reservar un conjunt de places per als usuaris del CAP.


A més, moltes persones que no són residents a la ciutat aparquen als voltants de l'estació dels FGC, contribuint a un excés d'aparcament a la zona. Des de finals del mandat anterior, l'EMD ja va crear una comissió per dissuadir aquest tipus aparcament que no afavoreix els veïns del districte.

Tot i això, la presidenta de l'EMD, Montserrat Turu, considera que aquesta qüestió també afecta l'Ajuntament de Barcelona i els FGC.

Montserrat Turu

Aquest tema se surt de la gestió de Sant Cugat o Valldoreix. Crec que ens hauríem de reunir amb l'Ajuntament de Barcelona i FGC per buscar una solució a l'aparcament dissuassori.


La Federació d'Associacions de Veïns (FAV) ha denunciat diverses vegades que els usuaris del CAP de Valldoreix es queden sense places d'aparcament perquè se n'està fent un ús incorrecte. La FAV considera que els usuaris del CAP no necessiten totes les places de l'aparcament i que, per tant, una solució seria dividir-lo en dues zones. Una estaria oberta a tothom, i l'altra, amb limitació de temps, serviria exclusivament per als usuaris del centre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.