Correus justifica l'estat de l'oficina a la Floresta, perquè se'n fa un 'ús mínim'


  • Comparteix:

Correus resta importància a l'estat de l'oficina de la Floresta perquè se'n fa un 'ús mínim'. El portaveu de l'ens postal, Vicenç Ibáñez, també ha qualificat de demagògica la reclamació d'UGT d'una plantilla estable al districte. D'altra banda, Ibáñez minimitza el seguiment de la vaga convocada pel sindicat, que, segons la direcció, en cap cas ha alterat el funcionament del servei a la nostra ciutat.

UGT ha denunciat la situació de l'oficina de correus a la Floresta: un habitacle de 3'9 metres quadrats, per no reunir les condicions laborals mínimes i per donar un servei deficient. L'entitat respon aquesta denúncia relacionant aquesta situació amb la poca utilització que es fa d'aquesta oficina.

Escoltem el cap de comunicació de Correus a Catalunya, Vicenç Ibáñez.

Vicenç Ibáñez

L'ús dels florestans d'aquesta oficina ni tan sols justifica que estigui oberta. A més, l'oficina de la Rambla Can Mora dóna millor servei.


Aquest dies els treballadors de l'ens postals estan convocats a la vaga promoguda per UGT, que segons dades del sindicat està tenint un seguiment d'entre un 60 i un 80%. Correus desmenteix aquestes dades i remarca que a Sant Cugat només cinc treballadors han seguit la vaga.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.