UGT adverteix que Sant Cugat pot patir un nou col·lapse a Correus


  • Comparteix:

El sindicat UGT denuncia que l'oficina de Correus està a punt de patir un altre col·lapse. En canvi, Correus nega aquesta situació i remarquen que per festes de Nadal es reforça el servei.

La denuncia arriba després que UGT denunciés la mala situació de l'oficina auxiliar del districte de la Floresta. Segons el sindicat, el president de Correus a Catalunya ha incomplert la promesa d'una millora del servei a la ciutat.

El responsable de correus de la UGT al Vallès Occidental, Antonio Jurado, adverteix de la situació que està a punt de patir l'oficina de la ciutat.

Antonio Jurado

L'oficina de Sant Cugat torna a estar a punt d'oferir un servei pèssim.


De la seva banda, el cap de comunicació de Correus a Catalunya, Vicenç Ibañez, ha explicat que per a la campanya de Nadal es reforça el servei.

Vicenç Ibañez

La distribució de Correus es reforça per Nadal per cobrir les demandes d'aquestes dates.


Segons Ibáñez, el servei funciona millor des que, ara fa un any, es va ampliar l'horari d'atenció al públic, de dos quarts de nou del matí a dos quarts de nou del vespre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.