Cugat.cat farà un seguiment multimèdia de la cavalcada de reis d'enguany


  • Comparteix:

La cavalcada de Reis d'enguany serà el primer gran esdeveniment de la ciutat que es podrà seguir al diari electrònic Cugat.cat. Ràdio Sant Cugat també seguirà de prop les cavalcades de Valldoreix, Mira-sol, la Floresta i les Planes. El dia 7 de gener el portal Cugat.cat oferirà imatges en vídeo de la cavalcada i l'entrega de cartes.

La unitat mòbil de Ràdio Sant Cugat formarà part de la comitiva dels Reis Mags, d'aquesta manera i a través de connexions en directe, es farà un exhaustiu seguiment de la cavalcada d'enguany. Valldoreix i els districtes tindran el seu espai amb connexions i entrevistes amb els protagonistes.

La directora del magazín 'Sant Cugat a fons', Sílvia González, destaca com a novetat l'enregistrament en vídeo de l'entrega de cartes.

Sílvia González

Farem un desplegament audiovisual important. Col·locarem càmeres a cada rei per gravar l'entrega de cartes. El 7 de gener tots els nens es podran veure al portal Cugat.cat.


La plaça de Barcelona acollirà un estand de Ràdio Sant Cugat on s'amenitzarà l'espera dels nens que volen fer entrega de la carta de reis. També es repartiran obsequis.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.