L'edifici catalogat de Lestonnac acollirà habitatge dotacional


  • Comparteix:

L'Ajuntament destinarà l'edifici catalogat de Lestonnac a acollir habitatge dotacional, i no un equipament municipal, seguint les indicacions de la Generalitat. El ple ha donat llum verda al projecte, que preveu que una promotora immobiliària construeixi 54 pisos en aquest sector. A canvi, el consistori obtindrà el 50% de la plusvàlua generada.

La tramitació torna ara a la Generalitat, que haurà de validar definitivament l'operació un cop incorporades per l'Ajuntament les seves indicacions. La tinenta d'alcalde de Territori, Mercè Conesa, destaca els beneficis per a la ciutat que suposarà l'operació a Lestonnac.

Mercè Conesa

No trobaran massa casos a l'àrea metropolitana on el municipi obtingui un 50% de la plusvàlua.


El PSC s'ha abstingut en l'aprovació d'aquest tràmit i ha subratllat que, gràcies a l'operació, el promotor veu multiplicats els seus guanys respecte el projecte inicial, que preveia 15 cases unifamiliars enlloc dels 54 pisos aprovats. El PP, de la seva banda, s'hi ha oposat i ha dit que l'Ajuntament no ha de fer d'agent immobiliari d'un privat.

Berta Rodríguez

Hi votarem en contra perquè es modifica el PGM per l'interès d'un promotor.


ICV-EA i ERC han donat suport a l'operació, que finalment no contempla la construcció d'un immoble al costat de l'edifici catalogat de Lestonnac.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.