Petits i grans es bolquen amb la festa d'inauguració de l'Envelat 07


  • Comparteix:

L'Envelat 07 arrenca amb una gran festa d'inauguració marcada per les bromes del pallasso Marcel Gros, la música de la Tandarika Orkestar i la participació del públic, tot i la pluja. Fins el proper 3 de gener, petits i grans podran gaudir d'una cinquantena d'activitats al Parc Ramon Barnils, en un espai més gran que en anys anteriors.

L'Envelat ha encès els llums dels seus quatre espais per donar pas als espectacles, els jocs, els tallers, la festa i la diversió. L'encarregat d'iniciar les activitats d'aquests onze dies de festa al Parc Ramon Barnils ha estat el pallasso Marcel Gros, qui a ofert als assistents un espectacle ple de somriures.

Un any més els protagonistes d'aquest espai i de les seves activitats han estat els més petits, que acompanyats pels pares, han viscut així la festa d'inauguració.

Nens i nenes

Hi ha unes coses de fusta que són molt divertides. / Passar-ho bé. / Els tallers. / Podem escalar. / Hi ha una tirolina.


Fins el proper 3 de gener, els santcugatencs podran gaudir de més d'una cinquantena d'activitats, tallers, jocs i espectacles. L'alcalde, Lluís Recoder, ha recordat el sentit d'aquesta iniciativa que ja porta 18 anys a la ciutat.

Lluís Recoder

L'objectiu és entretenir els més petits i que puguin venir a passar-ho bé i aprendre. Hi ha espectacles de primera qualitat i activitats d'esbarjo.


Enguany, l'Envelat compte amb més espai, més activitats i amb el compromís de l'empresa BMW Cano Catalunya que patrocina aquesta iniciativa i reforça així el seu compromís amb el municipi. Per l'escenari de l'Envelat passaran artistes i grups com Pascal Comelade, Enric Casasses, el mag Fèlix, Desastrosus Circus, Jack Silva, Cesc Serrat i la Baldufa, entre d'altres.






  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.