La muralla del monestir no serà enderrocada


  • Comparteix:

L'Ajuntament no estudia enderrocar la muralla del Monestir, tal com anunciava aquest divendres Ràdio Sant Cugat. L'emissora municipal se sumava d'aquesta manera al dia dels Sants Innocents.

Segons la innocentada que va emetre Ràdio Sant Cugat, l'Ajuntament hauria estudiat la possibilitat d'enderrocar la muralla del Monestir per ressaltar la figura d'aquest element arquitectònic de la nostra ciutat.

Escoltem les reaccions de diversos santcugatencs en conèixer que la muralla del monestir podria ser enderrocada.

Santcugatencs

Em sembla molt malament. / És molt maco i s'ha de mantenir. / És molt simbòlic i forma part de Sant Cugat. / No ho sabia. / La muralla no es pot enderrocar. / Em sembla malament, no ho sabia.


El consistori tampoc posarà a la venda cada una de les pedres que conformen la muralla, com assegurava aquesta emissora.

Escoltem les opinions d'alguns santcugatencs en saber aquesta mesura.

Santcugatencs

És patrimoni de tothom i no tenen dret. / No és just. / Les coses arqueològiques no són per vendre. / Prefereixo que ho deixin tal com està.


Ràdio Sant Cugat agraeix al director del Museu de Sant Cugat, Lluís Campins, la seva col·laboració en la innocentada d'enguany.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.