Alumnes de l'IES Arnau Cadell participen en una competició de robòtica


  • Comparteix:

Dos grups d'alumnes de secundària de l'IES Arnau Cadell s'han classificat, en quarta i setena posició, en la competició de robòtica organitzada per la 'First Lego League' que s'ha celebrat aquest mes de desembre al CosmoCaixa de Barcelona. La competició promou l'interès per la ciència i la tecnologia entre escolars.

Els santcugatencs que han participat han desenvolupat habilitats com la comunicació, el treball en equip i la resolució de problemes fomentant els valors d'innovació i creativitat. Enguany, la competició s'ha desenvolupat a 40 països amb més de 100 participants. En la cita de Barcelona, hi van participar un total de 31 equips.

Els dos grups d'alumnes de l'IES Arnau Cadell es van formar arran del taller de robòtica que s'ha dut a terme durant el primer trimestre d'aquest curs al centre educatiu. Aquest taller està subvencionat pel Pla d'Entorn de la Floresta-les Planes i el promou l'Ajuntament i el departament d'Educació de la Generalitat.

Amb aquest taller els alumnes han après a dissenyar i construir un robot amb peces de Lego que fos capaç de fer una sèrie de tasques dins del camp de l'energia renovable. El taller s'ha dut a terme a l'IES Arnau Cadell al llarg del primer trimestre amb la participació de 15 alumnes d'ESO d'entre 12 i 16 anys.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.