La nova ubicació de la Fira de Reis no satisfà els firaires


  • Comparteix:

La nova ubicació de la Fira de Reis, a la plaça del Rei, no acaba de convèncer firaires ni públic. La mostra, que compta amb una vuitantena de parades, ha arrancat aquest dimecres oferint treballs en fusta, vidre i teixits. La fira s'allargarà fins el 5 de gener i enguany també oferirà diversos tallers i activitats.

La tradicional Fira de Reis ha començat la seva activitat a la plaça del Rei, després que la plaça d'Octavià l'hagi acollit en els darrers anys. Amb el canvi de lloc, s'evita la coincidència amb el mercadet del dijous.

Aquest canvi no acaba de satisfer els paradistes.

Paradistes

La plaça del Monestir és més visible, potser aquí no se'ns veu. / Crec que davant del Monestir convida més a passejar, aquí estem arraconats. / Ja anava bé i a la gent li agradava.


La proposta ha arrancat aquest dimecres i els primers visitants ja feien les seves compres mentre encara quedaven paradetes per muntar. Els visitants més matiners han valorat així el canvi d'emplaçament.

Visitants

Molt bé, a més està de pas cap al pàrking. / Queda una mica desplaçat del centre. / Aquí queda més recollit, està més bé. / Aquí queda més independent.


La mostra estarà oberta al públic fins el 5 de gener.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.