Sant Cugat, tercera ciutat amb la vivenda usada més cara


  • Comparteix:

Sant Cugat és la tercera ciutat de Catalunya amb la vivenda de segona mà més cara. Segons un estudi de la IESE Business School, el metre quadrat usat val més de 5.500 euros i se situa per sobre de Barcelona i només per sota d'Esplugues de Llobregat i Sitges.

L'estudi, que ha encarregat l'empresa Fotocasa.es, situa Barcelona com la demarcació catalana on més han pujat els preus amb un augment del 5'3% al 2007. Pel que fa a Sant Cugat, s'ha produït un increment del 10,6% dels preus en els darrers 12 mesos.

Segons els santcugatencs, aquesta situació perjudica sobretot els joves, que han de marxar de la ciutat perquè és massa cara.

Santcugatencs

Els meus fills hauran de marxar. / Els joves no es podran quedar aquí. /Em sembla una aberració.


Aquestes dades es coneixen poc després que l'informe anual de la Societat de Taxació hagi posat de manifest que Sant Cugat és la ciutat d'entre 50.000 i 100.000 habitants amb l'habitatge nou més car.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.