Milers de santcugatencs s'apleguen als carrers per rebre Ses Majestats


  • Comparteix:

Milers de santcugatencs han acompanyat Ses Majestats en el seu recorregut pels carrers del centre de la ciutat. L'helicòpter de Melcior, Gaspar i Baltasar ha aterrat sense problemes al parc de l'Arborètum per saludar a tots els santcugatencs i repartir 3.500 quilos de caramels. Els Reis Mags d'Orient han estat acompanyats també per una dotzena de carrosses. La penya dels Pericos de Sant Cugat, la Creu Roja i l'Associació de Comerciants del Monestir han rebut el premi a les millors carrosses d'enguany.

Ses Majestats han arribat un any més a Sant Cugat en helicòpter. Melcior, Gaspar i Baltasar han aterrat puntualment al parc de l'Arborètum per repartir 3.500 quilos de caramels, recollir les últimes cartes i saludar amb la seva comitiva als santcugatencs en una cavalcada que ha durat gairebé quatre hores.

Amb aquestes paraules el rei Melcior s'ha dirigit als més de 3.000 santcugatencs que esperaven la seva arribada.

Rei Melcior

Estem molt contents d'estar un altre cop a la vostra ciutat. Hem fet un viatge molt llarg per portar-vos molts regals i caramels, però sobretot moltes il·lusions.


A un quart de vuit del vespre, els tres Reis Mags d'Orient han arribat a una plaça d'Octavià plena a vessar per fer la tradicional adoració al nen Jesús al Monestir. Acompanyats per una dotzena de carrosses, Ses Majestats han continuat pel carrer Plana Hospital, el carrer Salvador Espriu i el passeig Francesc Macià. Abans d'enfilar el carrer Santiago Rusiñol, la comitiva ha passat pel carrer Orient, el carrer de la Creu i de la Torre. Finalment, la cavalcada s'ha dirigit als carrer Santa Maria, Valldoreix i Sant Antoni per arribar fins a la plaça Barcelona.

L'alcalde, Lluís Recoder els ha rebut al balcó de l'antic Ajuntament, un emplaçament que podria canviar de cara l'any vinent. Ho explica l'alcalde.

Lluís Recoder

Espero que la plaça del nou Ajuntament estigui acabada i puguem optar per una o altra. Serà una decisió difícil.


Ses Majestats han estat acompanyades durant el recorregut per una dotzena de carrosses. La millor carrossa d'enguany ha estat la de la penya Pericos Sant Cugat, que s'ha endut 500 euros de premi gràcies a la seva representació de l'àrtic. Les carrosses de la Creu Roja i de l'Associació de Comerciants del Monestir han estat distingides amb el segon i tercer premi respectivament, dotats amb 300 i 100 euros. Totes tres entitats repeteixen guardó, ja que han estat premiades anys anteriors. Ho explica el membre d'Amics dels Veterans i la Penya Regalèssia, Rafael Grau.

Rafael Grau

La dels Pericos estava bé. La de la Creu Roja sempre li toca. Alguns estaven una mica enfadats, però no podem donar premis a tots.


Tot i l'amenaça de pluja a la nit més màgica de l'any, Ses Majestats han pogut recórrer els carrers de la ciutat sense incidents i fer tot el traçat, tot i que amb una hora de retard.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.