Els Reis Mags omplen d'il·lusió els carrers de Valldoreix, Mira-sol, la Floresta i les Planes


  • Comparteix:

La Nit de Reis també ha estat màgica als districtes. Els Reis Mags han recorregut els carrers de Valldoreix, Mira-sol, la Floresta i les Planes repartint caramels i sobretot molta il·lusió als més petits, que esperen veure acomplerts els seus desitjos i despertar-se envoltats de tots els regals que han demanat.

Els Reis Mags han recorregut els carrers de Valldoreix fins arribar a l'església de l'Assumpció. La cavalcada ha estat complementada amb tallers de titelles, la música en directe d'un grup de jazz i una xocolatada, a part d'un concurs de carrosses, els premis del qual es lliuraran el Carnestoltes.

Escoltem la presidenta de l'EMD, Montserrat Turu.

Montserrat Turu

Jo diria que cada any augmenta la gent de casa nostra que ve a rebre els Reis Mags. Hi ha hagut força carrosses i un ambient de molta alegria.


A Mira-sol, els Reis Mags han arribat des de l'aire, amb un helicòpter que ha aterrat al camp de futbol. Un cop a terra, els Reis han recorregut amb carrosses els carrers del districte fins a la Casa de Cultura, on els esperava una gran festa amb un grup d'animació i una xocolatada.

La tècnica de Cultura de l'Ajuntament, Jordina Puntí, ha destacat la gran participació.

Jordina Puntí

Ha estat una cavalcada, un any més, amb molta gent, potser més que l'any passat i tot.


El mitjà de transport escollit pels Reis per arribar a la Floresta, en canvi, ha estat el tren. La vintena de vehicles que han participat a la cavalcada han acabat el seu recorregut al Centre Social i Sanitari, on s'han repartit 500 tasses de xocolata desfeta.

Escoltem el membre de la comissió de festes, Xavier Sans.

Xavier Sans

Ha anat molt bé, teníem por pel temps, però al final no ha plogut. Hem tingut una molt bona participació per part del veïnat.


Pel que fa a les Planes, els Reis Mags han arribat, com és tradició, dalt de cavall. Al final de la cavalcada, grans i petits han pogut gaudir d'una xocolatada i hi ha hagut obsequis per a tothom.

La membre de la comissió de festes, Begoña Paradeda, valora la cavalcada d'enguany.

Begoña Paradeda

Ha anat bé, ha funcionat com cada any. És una de les tradicions de les Planes que els Reis vinguin a cavall, i així sembla que seguirà.


Tant a Valldoreix, com a Mira-sol, la Floresta o les Planes, els Reis Mags han estat rebuts amb la mateixa il·lusió pels més petits, que esperen rebre molts regals i gens ni mica de carbó.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.