Els santcugatencs busquen gangues en el primer dia de rebaixes


  • Comparteix:

Els santcugatencs busquen productes de moda rebaixats en el primer dia de la campanya de rebaixes d'hivern. Els comerços de la ciutat ofereixen descomptes que oscil·len entre el 20 i el 50 %. Segons la Confederació de Comerç de Catalunya i l'Associació Nacional de Grans Empreses de Distribució, es calcula que cada ciutadà es gastarà uns 250 euros de mitjana durant aquest període.

Després de les festes de Nadal, els comerços de la ciutat han obert per iniciar el període de rebaixes d'hivern en una campanya on es preveu que les vendes superin un 5% la de l'any passat.

Segons de dades la Confederació de Comerç de Catalunya, es preveu que en general aquest any hi haurà una major contenció en la despesa i una moderació de les compres de roba i calçat. A més els productes més demandats seran els tecnològics i electrònics i les joguines, mentre que la roba s'estabilitzarà.

Alguns consumidors santcugatencs han explicat què han buscat en el primer dia de la campanya de rebaixes.

Consumidors

Acabo de començar i de moment he trobat bons descomptes. / No sóc molt consumista i compro el que necessito. / Tot està barat i s'ha d'aprofitar.


La campanya de rebaixes d'hivern s'allargarà fins al març. Entre les recomanacions per a les rebaixes cal recordar que el preu rebaixat ha d'estar al costat del preu original, i que la qualitat dels producte ha de ser igual a la que tindrien sense la reducció en el preu.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.