Un home resulta ferit de bala pel tret d'un mosso d'esquadra


  • Comparteix:

Entrada de la gossera (foto: 3cat24.cat)

Entrada de la gossera (foto: 3cat24.cat)

Un home ha resultat ferit de bala aquest dimarts a la gossera de la Rabassada quan un mosso d'esquadra li ha disparat en veure's acorralat. Els propietaris de la gossera s'han trobat l'home, amb una actitud visiblement alterada, quan es disposaven a obrir l'espai. L'individu ha estat traslladat a un centre sanitari on ha estat operat. La vida de l'assaltant ja no corre perill.

Segons fets policials els fets han succeït prop de les vuit del matí d'aquest dimarts, quan els propietaris de la gossera de la Rabassada s'han vist obligats ha trucar els Mossos d'Esquadra en trobar-se un home alterat a la porta de l'espai. L'individu ha clavat un cop de puny a un dels propietaris i ha fet destrosses als cotxes aparcats a la zona.

Una patrulla de la policia nacional s'ha personat fins al lloc dels fets. Segons la policial, els agents han intentat dialogar amb l'individu i aquest els ha atacat amb una pala. Un dels mossos també ha resultat ferit quan amb un cop li a trencant el braç. El segon agent ha disparat la seva arma i un dels trets ha ferit l'home a l'abdomen.

Dues ambulàncies s'han desplaçat fins a la gossera. Una d'elles ha atès l'agent ferit i el treballador que havia rebut un cop de puny. L'altra ambulància ha traslladat l'home a un centre sanitari on l'han operat. La seva vida ja no corre perill.

Encara no es coneixen els motius pels quals l'home es trobava a la gossera. L'individu, que encara no ha estat identificat ja que és de procedència estrangera, ha estat detingut per una falta de lesions al treballador de la gossera i per un delicte d'atemptat als agents de l'autoritat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.