Els Pericos, La Lira, Joan Torné triats com a millors carruatges de Sant Antoni


  • Comparteix:

El recinte del Teatre la Unió ha estat l'escenari del tradicional ball de Sant Antoni, que ha acollit una assistència d'un centenar de persones. L'acte ha servit per realitzar el lliurament dels premis als millors carruatges, que enguany han estat els Pericos de Sant Cugat, La Lira i el carreter Joan Torné.

La comissió de Sant Antoni Abat ha organitzat un any més el ball de la festivitat al recinte del Teatre la Unió. Un centenar de persones han assistit a l'acte, que ha estat amenitzat per l'orquestra Cristian & Domènec.

En aquest context s'han anunciat els guardonats als millors carruatges, que enguany han estat els Pericos de Sant Cugat, La Lira i al carreter Joan Torné. La comitiva ha premiat també la uniformitat de l'Escola Hípica Collserola.

El president de la comissió de Festes de Sant Antoni Abat, Josep Massó, explica els punts que l'organització ha tingut en compte a l'hora d'escollir els guardonats.

Josep Massó

Es mira una mica tot: si van ben enganxats, els animals, la decoració dels carruatges. Sobretot que faci goig


A més del lliurament dels guardons, la comissió ha organitzat un sorteig pels assistents amb productes donats pels patrocinadors.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.