Falten 15 dies pel tancament de les urnes dels Premis Ciutat de Sant Cugat


  • Comparteix:

D'aquí a 15 dies es tanquen les urnes de la tercera edició dels Premis Ciutat de Sant Cugat. Ràdio Sant Cugat, pels seus 25 anys i per la creació de la nova productora Cugat.cat, ha obtingut diversos vots però encara no ha aconseguit la precandidatura.

Darrerament el Grup de Joves de la Parròquia, que enguany celebra els 30 anys del Pessebre Vivent, ha obtingut la precandidatura per als premis.

Actualment els Castellers lideren les votacions per correu electrònic i la Societat Coral La Lira encapçala les votacions a través de les urnes. Altres precandidatures com Luciana Calda i Joan Casajuana, per la seva labor en l'agermanament Alba-Sant Cugat, els segueixen de ben a prop.

El regidor de Comunicació, Jordi Puigneró, fa una última crida a la participació.

Jordi Puigneró

La participació de moment és inferior a la dels altres anys. Per tant, fem un últim crit a tots els ciutadants de Sant Cugat a participar-hi.


La gala de lliurament dels premis tindrà lloc el 24 de febrer al Teatre-Auditori.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.