El nou Pla d'Equipaments, prioritat en l'entrevista entre la FAV i l'Ajuntament


Temes relacionats

La FAV aposta per Internet per arribar a més ciutadans (29/nov/07)

Manel Sánchez, reelegit president de la FAV, plantarà cara als pisos pastera i les llistes d'espera (23/nov/07)


  • Comparteix:

Vista exterior del CAP Valldoreix

Vista exterior del CAP Valldoreix

La Federació d'Associacions de Veïns (FAV) assegura que l'equip de govern s'ha compromès a donar a conèixer a l'entitat el nou Pla d'Equipaments de la ciutat un cop estigui enllestit. En una reunió bilateral amb l'alcalde, la federació ha explicat el programa acordat en la darrera assemblea anual i les principals demandes de l'entitat. Un dels temes que més preocupa la FAV és la construcció del tercer CAP.

Durant més de tres hores, els membres de la FAV i representants de l'equip de govern han discutit sobre les principals preocupacions veïnals. L'objectiu de la federació era donar a conèixer a l'Ajuntament les principals conclusions que es van extreure de la darrera assemblea anual, celebrada el novembre passat, i la redefinició de la junta de l'entitat.

A més, la FAV ha volgut explicar a l'alcalde i a diversos regidors les preocupacions que més afecten l'entitat. La mobilitat i el transport públic figuren al capdamunt de la llista, sobretot als nous barris, així com l'habitatge per a joves i l'arribada d'Ikea i ESADE. La participació ciutadana i el nou Pla d'Equipaments també estan escrits amb majúscula entre les prioritats de la FAV, tal com explica el seu president, Manel Sánchez, en declaracions a Cugat.cat.

Manel Sánchez

Tenim llistes d'espera i creiem que el tercer CAP arriba tard. A finals del 2009 estarem patint.


Precisament, Sánchez assegura que l'Ajuntament ha proposat establir un altre contacte un cop tancat el Pla d'Equipaments per explicar a l'entitat tots els detalls. La FAV s'ha mostrat molt satisfeta amb l'actitud dels membres del consistori i assegura que s'està posant 'fil a l'agulla' en moltes qüestions. Escoltem Sánchez.

Manel Sánchez

Hem estat molt ben atesos. Hi ha la sensació que posen fil a l'agulla. L'Ajuntament es compromet amb tota la ciutadania.


La seguretat ciutadana i la política de residus també han tingut els seus minuts en la reunió bilateral, ja que són qüestions que l'entitat considera de primer ordre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.